sajtos rúd - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Receptek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Receptek

hozzávalók / 4 adag:

  • 30 dkg finomliszt
  • 25 dkg margarin
  • 2 teáskanál 
  • 1.5 dl tejföl
  • 1 db tojás (a tetejére)
  • 5 dkg sajt (reszelt)


Elkészítési idő: 30-60 perc

Elkészítés:

1. A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz.

2. Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, megkenjük a sózott felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal.

3. Éles késsel, pizzavágóval vagy derelyevágóval hosszúkás rudakra vágjuk.

4. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz