Tartármártás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Receptek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Receptek
     
    Hozzávalók:
     
    • 1 evőkanál majonéz
    • 3 púpozott evőkanál tejföl (12%-os)
    • 1 csapott teáskanál mustár
    • 1 púpozott teáskanál citrom leve
    • 1 teáskanál porcukor
    • 1 csipet 
    • 1 csipet fehérbors (őrölt)
    • 1 teáskanál bor (fehér, édes)
     
    TELJES ELKÉSZÜLÉSI IDŐ: 5 perc

    Elkészítés: 

    1. A majonézt a tejföllel és a mustárral jól elkeverjük.

    2. Sóval, borssal és porcukorral ízesítjük.

    3. Majd egy kevés citromlével és fehérborral (ez utóbbi elhagyható) elkeverjük.
     
    4. Kiválóan alkalmas rántott ételek, halak és saláták kiegészítőjeként. Jó étvágyat hozzá!!! :)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz